Az Ország Boltja 2022

2023. március 09.

A magyarországi webáruházak legnagyobb presztízsű elismeréseit immár 12. alkalommal osztották ki az előző évben beérkezett vásárlói vélemények alapján. Az Árukereső.hu által szervezett 2022-es versenyen közel 3000 webáruház vett részt, és Az Ország Boltja címet ismételten a Márkabolt.hu nyerte el. Az idei esemény támogatója a Visa volt, az együttműködés keretében pedig a Visa különdíjat adott át Marketplace kategóriában, melyet a MarketWorld érdemelt ki.

stabil belso

Az internetező közösség szavazatai és a fogyasztók valós vásárlás utáni értékeléseire alapozva keresi 2011 óta a legkiválóbb minőségű szolgáltatást nyújtó webáruházakat az Árukereső.hu. ár-összehasonlító oldal. A Népszerűségi és Minőségi díjakért 13-13 kategóriában indulhattak a versenyzők. A Népszerűségi kategóriákban, ahogy minden évben, így idén is az orszagboltja.hu oldalon, illetve a webáruházak oldalaira kihelyezett szavazógombok segítségével lehetett szavazni. Emellett a Minőségi díjakért az Árukereső.hu Megbízható Bolt Programjához tartozó webáruházak vehettek részt. A Minőségi verseny helyezettjei közül a legkiemelkedőbb nyerte el Az Ország Boltja fődíját.

 „Ma már 10-ből 7 vásárlás online történik, ezért minden új vagy visszatérő vásárló számára a valós vásárlói értékelések alapján a versenyen kialakult sorrend egyfajta garancia arra, hogy az adott weboldalon tényleg a legjobb minőségű szolgáltatást kapják. Az Ország Boltja titulus egyfajta iránytűként használható a netes vásárlások világában, miközben a versengő szereplőket is tájékoztatja arról, milyen irányba érdemes fejleszteniük a szolgáltatásaikat a vásárlói élmény erősítése érdekében.”

Szták András, az Árukereső.hu ügyvezető igazgatója

Az értékelés lehetősége minden vásárló előtt nyitva állt, aki tavaly rendelést adott le az adott webáruházban. Az ehhez szükséges online kérdőív kitért a webshopra, a rendelés menetére, a kiszállításra, valamint a vásárlási élmény egyéb jellemzőire is. A közvetlen visszajelzések miatt Az Ország Boltja versenyen a megbízhatóság az egyik legkiemelkedőbb tényező.

A díjazottak teljes listája itt tekinthető meg.

2022-ben újfent a Márkabolt.hu érdemelte ki Az Ország Boltja címet, a titulus mellett pedig 500 ezer forint értékű PPC nyereményben is részesült. Idén rendhagyó módon az esemény támogatója, a Visa jóvoltából egy Visa különdíjat is átadtak Marketplace kategóriában, amelyet a MarketWorld  webáruház nyert el.

TOVÁBBI CIKKEINK A ROVATBÓL:

Az Ország Boltja 2023

Az Ország Boltja 2023

Idén már 13. alkalommal osztották ki a magyarországi webáruházak legnagyobb elismerésének számító díjat. Ahogy minden évben, 2023-ban is a...

Csomagautomata boom

Csomagautomata boom

Gyorsabb, rugalmasabb, biztonságosabb átvételi lehetőségként értékeli egyre több vásárló a csomagautomatába történő kézbesítést. A megoldás ennek...

Share This