Az Ország Boltja 2023

2024. március 04.

Idén már 13. alkalommal osztották ki a magyarországi webáruházak legnagyobb elismerésének számító díjat. Ahogy minden évben, 2023-ban is a beérkezett vásárlói vélemények határozták meg a győzteseket. Az Árukereső.hu által szervezett versenyen közel 400 webáruház vett részt, Az Ország Boltja címet pedig Márkabolt nyerhette el. Az idei esemény fő támogatója ismét a Visa volt, a február 1-jei gálát pedig a Vasúttörténeti Parkban rendezte meg az Árukereső.hu.

stabil belso

A Népszerűségi és Minőségi díjakért 13-13 kategóriában indulhattak most is a versenyzők. Az orszagboltja.hu weboldalon, valamint a webáruházok oldalain megjelenő szavazógombok által lehetett szavazni a népszerűségi kategóriákban. A Minőségi díjakért az ár-összehasonlító Megbízható Bolt Programjának tagjai indulhattak, és ennek a kategóriának a nyertese kaphatta meg Az Ország Boltja elismerést.

„A fogyasztói tudatosság egyre növekszik. Így megfigyelhetjük, hogy nagyon fontos számukra, hogy olyan helyről rendeljenek, amiben megbízhatnak, és ahonnan minőségi áruhoz juthatnak. A keresések a legegyszerűbb termékektől a legkomplexebb készülékekig terjednek, így a webáruházak számára elengedhetetlen, hogy fenntartsák hírnevüket. Mivel a verseny eredményeit valós vásárlói értékelések határozzák meg, kiváló visszajelzés a felhasználók és az üzletek számára egyaránt.”

Szták András, az Árukereső.hu ügyvezető igazgatója

Aki tavaly rendelést adott le egy webáruházban, annak automatikusan lehetősége volt értékelni az üzleteket. Az értékeléshez szükséges online kérdőív érintette a webshopot, a rendelés menetét, a kiszállítást, továbbá az egész vásárlányi élmény egyéb jellemzőit. Mivel közvetlen visszajelzések születnek, így Az Ország Boltja versenyen a megbízhatóság az egyik legfontosabb tényező.

A 2023-as díjazottjai között a tavalyihoz képest sok változás nem történt. A minőségi díj tekintetében a fenti kategóriákban két új weboldal került be a dobogósok közé, a coolmobile.hu és a vrsoft.hu. A helyezéseket illetően pedig az alza.hu és a mediamarkt.hu cserélt helyet, illetve a harmadik helyre csúszott a mysoft.hu, a vrsoft.hu második helyezésének köszönhetően.

A díjazottak teljes listája a www.orszagboltja.hu oldalon olvasható

TOVÁBBI CIKKEINK A ROVATBÓL:

Az Ország Boltja 2022

Az Ország Boltja 2022

A magyarországi webáruházak legnagyobb presztízsű elismeréseit immár 12. alkalommal osztották ki az előző évben beérkezett vásárlói vélemények...

Csomagautomata boom

Csomagautomata boom

Gyorsabb, rugalmasabb, biztonságosabb átvételi lehetőségként értékeli egyre több vásárló a csomagautomatába történő kézbesítést. A megoldás ennek...

Share This