TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

A Sencor új hangszórójával az éjjel soha nem érhet véget

2023. június 09.| Termékbemutatás

A Sencor SSS 3100, a márka új Bluetooth-os vezeték nélküli hangszórója nemcsak tökéletes hangzást, hanem lenyűgözően elragadó színvilágot visz a partikba. Nagy akkumulátor kapacitásának köszönhetően pedig egy feltöltéssel sokáig számíthatunk rá.

Sencor SSS 3100

Az SSS 3100-ast ráadásul a váratlan helyzetekre is felkészítették, ugyanis az IPX5-ös védelemnek köszönhetően kiterjesztett vízállósággal is büszkélkedhet. A készülék több különböző színkombinációt kínál, amelyek eltérő effektusokban működnek. Ezek a fényeffektek ugyanakkor szükség esetén kikapcsolhatók.

WTS-technológia

A Sencor újdonsága a True Wireless Stereo (TWS) technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze. Az akár 60 W-os elérhető teljesítményt két középbasszus és két magassugárzó hangszóró biztosítja. A frekvencia tartomány 85Hz és 16 kHz között mozog. Természetesen a Sencor vezeték nélküli hangszórójából nem hiányozhatnak a beépített hangszínszabályozó módok sem.

Bluetooth

A legegyszerűbb és leggyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 5.1-es technológia biztosítja. Ennek ellenére a készülék a klasszikus csatlakozókkal is fel van vértezve úgy, mint a 3,5 mm-res sztereó jack, az USB-csatlakozó, amely ideális lehet a különböző hangfájlok lejátszásához. Megtalálható továbbá rajta egy 6,35 mm mikrofon csatlakozó, valamint egy FM tuner is a rádió használatához.

Akár 7 órán keresztül

Az alig két kilogrammos hangszóró nagy, 3.600 mAh kapacitású lítiumion akkumulátorral rendelkezik és folyamatos, 50 százalékos hangerővel történő használat mellett akár 7 órán keresztül is használható. Vagyis ezzel a hangszóróval az „éjjel soha nem érhet véget” és lenyűgöző színvilágával biztosan varázsol valami szépet. Hordozását nagyban megkönnyíti a készülék tetején kialakított fogantyú.

A Sencor úgy döntött, hogy megajándékozza vásárlóit egy extra évvel. A vállalat hisz abban, hogy a készülékei hosszú időn keresztül megbízhatóan szolgálják a felhasználókat, ezért a jogszabályban meghatározott kötelező és az önkéntesen biztosított jótállási időn felül további egy éves időszakra kiterjesztett garanciát biztosít a vásárlók részére.

Fontos azonban figyelembe venni, hogy ezzel a lehetőséggel kizárólag magánszemélyek élhetnek. Az ingyenes kiterjesztett garancia igénybevételéhez a vásárlóknak 30 napon belül regisztrálni kell a terméket a www.sencor.hu-n a vásárlást igazoló blokk segítségével. Ezt követően a felhasználók elektronikus úton megkapják a 2+1 év kiterjesztett garancia igénybevételéhez szükséges tanúsítványt.

Share This