TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Megérkezett a Sencor applikációval kezelhető rollere

2023. június 12.| Termékbemutatás

A Scooter S70, a Sencor új elektromos rollere  minden felhasználónak megadja a mobilitás szabadságát vezessen bármerre is az útjuk. Az újdonság négyféle üzemmódban vezethető, akár szürkületben, vagy éjszaka is.

Sencor Scooter S70

A teljesen kihajtott állapotban 123 centiméter magas kormánnyal és 113 centiméteres hosszúsággal rendelkező roller kényelmes utazást biztosít a városi utakon. Mindez a fejlett első- és hátsó felfüggesztésnek, valamint a 10 colos mintás gumiabroncsoknak köszönhető, amelyek kényelmessé teszik az utazást. A biztonságos közlekedés érdekében a rollert dupla fékrendszerrel látták el, így elektromos motorfékkel, valamint tárcsafékes mechanikus fékkel is rendelkezik.

A roller kormányán található digitális kijelzőről menet közben könnyedén leolvasható az aktuális sebesség, a kiválasztott üzemmód, vagy az akkumulátor töltöttsége. A biztonságos közlekedés érdekében elől LED-lámpa, hátul pedig piros figyelmeztető lámpa világít.

A Scooter S70 elektromos rollerrel négyféle üzemmódban lehet közlekedni. A Walk (Séta) üzemmód maximum 6 km/órás, az Eco 10 km/órás, a Drive 20 km/órás, a Sport pedig 25 km/órás tempót biztosít. A tempomatnak köszönhetően a roller tartani tudja a kiválasztott sebességet, nem fog attól sem felfelé, sem pedig lefelé eltérni elkerülve ezáltal a kellemetlen helyezeteket.

Városi közlekedésre optimalizálva

A Sencor új rollerének hajtásáról egy 400 W teljesítményű villanymotor gondoskodik, amely a 15 Ah. kapacitású akkumulátorról nyeri a működéshez szükséges energiát. A rollerrel megtehető távolság 55 kilogrammos tömeggel 50 kilométer, 90 kilogrammos súllyal pedig 45 kilométert. Az akkumulátor lemerülése esetén 42 V-os adapterrel 9 óra alatt tölthető fel az energiatároló egység.

A roller használatát nagyban megkönnyíti a Sencor Scooter alkalmazás, amely könnyedén letölthető az Apple App Store, vagy a Google Play áruházakban. Az applikáció segítségével például a roller könnyedén lezárható, védve ezáltal a lopás veszélye ellen. Mindemellett pedig követni lehet a megtett távolságot, az akkumulátor töltöttségét, a még megtehető távolságot és még sok más hasznos információt. Az alkalmazásból természetesen nem hiányozhat a pillanatnyi sebesség kijelzése sem.

A Sencor Scooter S70 mindemellett számtalan kiegészítővel, így például telefontartóval is felszerelhető. Az alumínium konstrukció révén pedig könnyű, 17 kilogrammos súllyal rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti a szállítását is.

Share This