TERMÉKBEMUTATÁSfizetett promoció

Segway-Ninebot KickScooter MAX G2: Utazásra hangolva

2023. június 14.| Termékbemutatás

A MAX G2 számos innovatív megoldás, tovább fejlesztett technikai jellemző és egyedi technológia révén javítja a menetdinamikai tulajdonságokat, növeli a biztonságot és fokozza az utazás kényelmét. Ezzel új szintre emeli az elektromos rollerrel történő utazását.

Erőteljes motor

A 28%-kal növelt teljesítményű (a MAX G30 típushoz képest), kefe nélküli motor a MAX G2 számára optimális meghajtást garantál mindenféle útviszonyok között. A hátsókerék-hajtás pedig nagyobb szabadságot és kényelmet biztosít.

akár 70 km hatótáv*

25 km/h maximális sebesség

22% emelkedési szög

900 W Maximális teljesítmény

450 W Névleges teljesítmény

*Teljes akkumulátorral,75 kg terheléssel, 25°C hőmérsékleten, 16 km/h sebességgel, átlagosan aszfalt burkolaton tesztelve.

RideyLong™ – Segway-Ninebot saját fejlesztésű technológia

Az újonnan kifejlesztett RideyLong™ technológia összehangolja a nagy teljesítményű kefe nélküli motor, a vadonatúj abroncsok és az optimalizált vezérlő algoritmus működését, amelyek együttesen extra nagy, akár 70 km-es hatótávolságot*biztosítanak egyetlen feltöltéssel.

Dupla felfüggesztési rendszer

A felfüggesztési mechanizmusnak köszönhetően nem okoznak gondot az olyan akadályok, mint a lépcsők, kavicsos utak és fekvőrendőrök. Az utazás kényelmének fokozása érdekében a MAX G2 dupla felfüggesztési rendszerrel készült, amely elöl hidraulikus lengéscsillapítóval, hátul pedig dupla rugós felfüggesztéssel rendelkezik.

Intelligens akkumulátor-kezelő rendszer

A Segway-Ninebot fejlett akkumulátor-kezelő rendszerének (Battery Management System – BMS) összesen 7 védelmi mechanizmussal rendelkezik, amely biztosítja az akkumulátorcellák hosszú élettartamát és a felhasználó biztonságát. A beépített 3A gyorstöltővel pedig csak egy kábelre van szükség a roller töltéséhez, ami teljes feltöltés esetén körülbelül 5 órát vesz igénybe.

Biztos irányítás

A fokozott tapadás biztosítása, a stabilitás megőrzése a csúszós vagy kavicsos utakon és az irányíthatatlanság megelőzése érdekében a MAX G 2Traction Control System technológiát használ. A Segway-Ninebot speciális vezérlő algoritmusa hatékonyan segíti a roller pontos irányíthatóságát.

Az időjárásnak ellenállva

A nagy szilárdságú acélból készült felépítésű MAX G2 a kemény kihívásoknak is megfelel és bármilyen időjárási körülmények között használható.  A karosszéria IPX5, az akkumulátor IPX7 vízállósági védelemmel rendelkezik.

Biztonság minden kanyarban

A MAX G2 első és hátsó integrált kanyarodási jelzőfényeit úgy tervezték, hogy biztosítsák a biztonságos közlekedést kanyarodáskor, éjszaka és nappal egyaránt. A rollert nagydecibeles elektronikus kürttel is ellátták, amely nem csak a közlekedési helyzetekben lehet hasznos, de lopás elleni riasztóként, vagy helymeghatározó eszközként is funkcionálhat, amelyet a Segway-Ninebot mobil APP-on keresztül lehet aktiválni.

Hol van?

Az Apple Find My hálózat egyszerű és biztonságos módot teremt arra, hogy iPhone, iPad, iPod touch vagy Mac készüléken a roller egy térképen megtalálható legyen a Find My alkalmazás segítségével.

Megbízható megállás

A biztonságos közlekedés érdekében MAX G2 első dobfékből és hátsó elektronikus fékből álló nagy teljesítményű fékrendszerrel rendelkezik.

Sima utazás lapos gumiabroncsok nélkül

Az új gumiabroncs nagyobb tartósságot biztosít és a javítja a roller alkalmazkodó képességét a különféle útviszonyokhoz. Az autóipari minőségű gumiabroncs formula csökkenti a vezetés közben keletkező hőt, így csökken a gördülési ellenállás. A saját fejlesztésű szabadalmaztatott mintázat pedig növeli a tapadást és megakadályozza a csúszást. A 10 hüvelykes öntömítő, tömlő nélküli gumiabroncsban található zselés réteg pedig képes a futófelületen keletkezett 4 mm-es vagy annál kisebb lyukakat lezárni.

Messzire vagy gyorsan

A felhasználó több vezetési mód közül választhat, attól függően, hogy messzire vagy gyorsan szeretne valahová eljutni, vagy a kettő közötti tökéletes egyensúlyt keresi. Ezenkívül az alkalmazáson keresztül aktiválható az 5 km/h maximális sebességű Séta üzemmódot is. A vezetési módok váltásához egyszerűen duplán kell megnyomni a műszerfalon található gombot.

ECO mód: 15 km/h sebesség – Hosszabb hatótávolság

Drive mód: 20 km/h sebesség – A hatótávolság és a sebesség egyensúlya

Sport mód: 25 km/h sebesség  – Jobb gyorsulás vagy akár testre szabható gyorsulás és sebesség

Segway-Ninebot KickScooter MAX G2 Elektromos roller

Specifikáció

Névleges teljesítmény: 450W  | Max: 900W

Max. sebesség: 25km/h

Max. meredekség: 22%

3 üzemmód + 1 séta mód

Színes információs műszerfali kijelző

Akkumulátor kapacitás: 551Wh

Elméleti hatótávolság: 70km

120 kg-os maximális terhelés

Méret: 1210 x 570 x 605 mm

Első hidraulikus felfüggesztés + dupla hátsó rugós felfüggesztés

Első (2,1 W-os nagy teljesítményű) és hátsó LED-es lámpák

Hátsó villogó féklámpa

Beépített irányjelző

10 hüvelykes öntömítő gumiabroncs zselés réteggel

Csúszásgátló TCS: fokozott stabilitás csúszós úton

Elektronikus kürt

Bluetooth

Find My Ninebot opció

  További rovatainkból:

Nehéz ügy

Nehéz ügy

A megfelelőA megfelelő porszívó kiválasztása nem pusztán azért nehéz ügy, mert a piaci kínálat több száz modellt tartalmaz, hanem azért is, mert a...

Az időtakarékosak

Az időtakarékosak

A mosógépeknél meglehetősen régóta az egyik kiemelt termékjellemző az energiahatékonyság, vagyis a készülékek áram és vízfogyasztása. A takarékosság...

Konyhakiállítás 2024

Konyhakiállítás 2024

Videók - Konyhakiállítás 2024Március 1-3 között került megrendezésre a 14. Konyhakiállítás, Magyarország legrangosabb konyha tematikájú rendezvénye....

Share This